Otero i Ruiz, guanyadors del Circuit de Curses Activa't 2016

Lozano i Bosch s'imposen en categoria infantil del circuit organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua Terrassa

Entrega de premis del Circuit de Curses Activa't.
Entrega de premis del Circuit de Curses Activa't. | AEMMT
La Torre
16 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:15h
La sala docent de Mútua Terrassa va ser l'escenari escollit per fer l'entrega dels trofeus als diferents guanyadors del Circuit de Curses Activa't 2016 davant la presència d'unes 150 persones aproximadament.
 
El Circuit de Curses Activa't, organitzat conjuntament per Mútua Terrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), va néixer amb l'objectiu de propiciar la practica esportiva organitzant diferents curses i conferències al llarg de l'any. Esport, salut i qualitat de vida són els puntals que identifiquen els motius que ambdues entitats van plantejar a l'hora d'organitzar aquest Circuit Activa't.
 

Entrega de premis del Circuit de Curses Activa't. Foto: AEMMT


Durant el transcurs de l'acte, Antoni Abad, vicepresident de Mútua Terrassa i David Otero, president de l'AEMMT es van dirigir als assistents per mostrar la seva satisfacció i el gran interès per continuar potenciant el Circuit de Curses, que ha comptat en aquesta edició amb la participació d'uns 8.000 atletes. L'objectiu d'ambdues entitats és continuar treballant juntes per potenciar una bona pràctica esportiva. Recentment s'ha signat un altre acord amb Mútua Terrassa, referent a les revisions mèdiques, per facilitar i conscienciar als esportistes de la gran importància que comporta realitzar la practica esportiva sota un control de salut per evitar qualsevol ensurt.
 
Aquesta edició 2016, el Circuit de Curses Activa't ha estat format per un total de nou proves. El tret de sortida va ser la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la onzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles (5km) en el mes de gener.

Al final de l'acte, Anna Folch, en nom de Mútua Terrassa, va fer entrega d'un trofeu a David Otero, president de l'AEMMT, en reconeixement al treball de realitzat per la Mitja Terrassa.


En aquesta edició els guanyadors en les diferents categories han estat els següents:
 
Categoria absoluta masculina
1. Marc Otero Fernández
2. Jordi Mateu Soriano
3. Antonio Rodriguez Guillen
 
Categoria absoluta femenina
1. Maria Isabel Ruiz Martos
2. Isabel Vergara Vidal
3. Pilar Callejas Gutierrez
 
Categoria infantil masculina
1. Adrian Lozano Nieto
2. Álex Alvarez Garcia
3. Adrian Fernandez Del Toro
 
Categoria infantil femenina
1. Beatriu Bosch Monje
2. Aroa Jimenez Maneus
3. Martina Bosch Sanchez