Repte a casa del CN Terrassa masculí contra un rival directe, el CN Barcelona

El conjunt de Dídac Cobacho s'enfronta als barcelonins dissabte a les sis de la tarda

La Torre
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:14h
El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà demà (18.00h) el CN Barcelona en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d'Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, segon a la taula amb 21 punts, mirarà d'encadenar el vuitè triomf consecutiu contra un rival directe, atès que els cenebistes estan protagonitzant un gran inici de campanya tal com reflecteix el quart lloc que ocupen a la taula amb 16 punts.

El tècnic local, que afronta el desafiament amb el contratemps de la baixa per sanció d'Álvaro Granados, fa dies que té marcat en vermell al calendari el matx de demà. “És un partit clau per a nosaltres, sens dubte. El Barcelona s'està mostrant molt sòlid i acostuma a posar-nos les coses molt difícils. Sense anar més lluny, la temporada passada no els vam poder guanyar ni a casa ni fora”.

Malgrat la bona ratxa de resultats que travessa l'equip, Cobacho no es mostra totalment satisfet del nivell de joc. “Crec que encara ens falta un punt de velocitat tant a la sortida al contracop com en la circulació de pilota. Estem treballant aquests aspectes i a veure si demà, davant la nostra afició, es comencen a veure els fruits”.

L'entrenador egarenc s'espera un partit marcat decisivament per les defenses. “El Barcelona està exhibint una gran fiabilitat defensiva. El Barceloneta, per exemple, només va ser capaç de fer-li sis gols. És una dada molt rellevant”. En aquest sentit, Cobacho aposta per un matx de marcador curt “que s'endurà aquell equip que defensi millor”.

El conjunt que dirigeix Toni Esteller presenta set cares noves, un factor que no està repercutint en el seu rendiment, tot i el període d'adaptació que es podia preveure. D'entre les incorporacions, sobresurten el porter Eduardo Lorrio, “un dels millors de la lliga i que ja ha estat internacional”, l'experimentat boia Eduard Mínguez i el jove Marc Mejías. Cobacho subratlla la figura de Joel Esteller, “la referència de l'equip, malgrat que enguany no faci tants gols com en altres temporades”. En el capítol ofensiu, destaca l'aportació de Víctor Flores que, amb 17 dianes, és el setè màxim golejador de la lliga.