Una empresa estudiarà si instal·la gas i fibra òptica a Vacarisses

Tècnics d'Enerkia visitaran les cases de la població per saber, sense compromís, si els ciutadans estan interessats en tenir aquests serveis

La Torre
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:31h
L'empresa Enerkia, a través de tècnics acreditats, faran un treball de camp a Vacarisses per determinar si inverteix en instal·lar i canalitzar gas i fibra òptica en aquesta població.

Enerkia, especialitzada en portar energia a zones de difícil accés, està realitzant un estudi de viabilitat per decidir si inverteix en portar el gas i la fibra òptica a Vacarisses, segons ha anunciat l'Ajuntament.

Per a dur a terme el treball de camp, tècnics acreditats de l'empresa visitaran les cases del municipi per saber si la població està interessada en disposar d'aquests serveis. Les visites seran a partir del 12 de desembre, i no suposen cap mena de compromís per als ciutadans.

L'Ajuntament ha anunciat que en cap cas demanaran diners ni signatures. L'estudi, diu, es fa només per investigar l'interès que hi ha i, en funció dels resultats obtinguts, Enerkia decidirà si realitza la inversió necessària per oferir serveis de gas i fibra òptica als habitatges interessats.