La víctima mortal de l'accident de Montserrat és un veneçolà de 66 anys veí de Castellar del Vallès

El vehicle va sortir de la carretera que uneix Monistrol amb el monestir i ha anat a parar a la xarxa que protegeix el cremallera de Montserrat

Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:27h
Cotxe accidentat al fons del barranc
Cotxe accidentat al fons del barranc | Bombers
La víctima mortal en el greu accident de trànsit a l'entorn de Montserrat és un home de 66 anys de Castellar del Vallès i de nacionalitat veneçolana, segons ha confirmat aquest dijous el Servei Català de Trànsit. L'accident es va produir en caure un cotxe per un barranc d'uns 200 metres de la carretera que uneix Monistrol de Montserrat amb el monestir, la BP-1121, aquest dimecres cap a dos quarts de cinc de la tarda. La sortida de via de l'automòbil s'ha produït concretament al quilòmetre 11 d'aquesta carretera, al terme municipal de Marganell.

Arran del sinistre es van activat 8 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 15 dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques). Els experts en rescats de muntanya, els GRAE (Grup d'Actuacions Especials), van haver de baixar pel barranc muntant una instal·lació de cordes per poder arribar al vehicle sinistrat que es trobava en una zona de difícil accés, el van estabilitzar per després procedir al rescat de la víctima. Per poder dur a terme les tasques de rescat els Bombers van haver d'instal·lar també grups electrògens ja que en aquells moments ja era fosc. A causa de l'accident es va tallar el servei del cremallera cap al Monestir de Montserrat.