Mina afirma que sí facilita la informació que l'Ajuntament de Terrassa requereix

L'empresa gestora del servei d'abastament d'aigua justifica per què no fa arribar al consistori informació dels treballadors i de béns privats

La Torre
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 7:59h
Mina Pública d'Aigües de Terrassa afirma que l'empresa sí fa arribar a l'Ajuntament la informació que l'administració municipal sol·licita. Durant els últimes mesos s'han reiterat les queixes del Consistori referides a la manca d'informació de Mina per facilitar el procés de liquidació del contracte del servei d'abastament d'aigua a la ciutat, que finalitza aquest desembre després de 75 anys.

Des de l'empresa gestora de l'aigua s'afirma que "la informació no facilitada a l'Ajuntament té a veure amb les dades dels treballadors, dades dels clients i aspectes i béns privats de l'empresa". Concretament, des de Mina s'afirma que no es fa arribar la "identificació, noms dels empleats, salaris i retribucions, així com la identificació i comptes corrents dels clients, per tractar-se d'una informació sensible que segons la pròpia Autoritat Catalana de Protecció de Dades podria ser objecte de sanció en cas de lliurar-se".

Mina ha publicat al seu blog una relació no exhaustiva de tota la documentació que afirma haver facilitat. A més, recorda que "l'Ajuntament va ser membre del consell d'administració de l'empresa fins al 2014, per la qual cosa també tenia accés a tota la informació".