La Policia Municipal de Terrassa troba una plantació de marihuana en un local

Una persona ha estat detinguda com a presumpte responsable de la instal·lació, on hi havia 252 plantes i 101 grams de cabdells

La Torre
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:57h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir una persona aquest dilluns per estar presumptament relacionada amb una plantació de marihuana que els agents van descobrir de manera accidental, arran d'un avís per un possible incendi.

Eren un quart de dotze de la nit de dilluns quan algú va trucar al 112 perquè sortia molt fum de l'interior d'un local del carrer de la Poetessa Caparà, al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. El fum entrava a l'escala del bloc d'habitatges situat a sobre del local.

Conjuntament amb les dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, es van presentar al lloc diverses unitats de Bombers i dues ambulàncies, per si eren necessàries. Un cop es va poder accedir a l'interior del local per una porta situada al carrer del Camí de Castellar, es va comprovar que el fum provenia de les brases d'un fogó de carbó que estaven enceses. Els agents van efectuar la inspecció de l'interior del local, comprovant que a l'interior no hi havia cap persona i que no s'hi havien produït danys de cap tipus.

Durant la inspecció, els agents van descobrir en una dependència del local una plantació de marihuana amb sistemes d'il·luminació i de ventilació i 252 plantes. D'altra banda, en una altra part del local es van trobar 101 grams de cabdells preparats per a ser distribuïts. Transcorreguda mitja hora des de la intervenció policial es va presentar al lloc dels fets una persona presumptament responsable del local, que va ser detinguda per la Policia Municipal.