Encasta un cotxe contra un restaurant de Terrassa i l'atraca a punta de pistola

Un individu ha encastat un cotxe robat contra un establiment de menjar ràpid situat al recinte de l'Eroski | Els Mossos investiguen l'atracament, que no ha causat danys personals

La Torre
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:54h
El restaurant atracat en una imatge d'arxiu
El restaurant atracat en una imatge d'arxiu | GSV
Un individu sense identificar ha atracat aquesta matinada el restaurant Burger King situat al costat del recinte comercial d'Eroski, en la illa compresa entre el carrer de Navarra i l'avinguda del Vallès de Terrassa. Segons fonts policials, l'atracament l'ha dut a terme un individu encaputxat i amb guants, que ha encastat un vehicle contra l'establiment.

L'atracador ha sortit del turisme amb un revòlver, sobre la una de la matinada, i s'ha endut la caixa registradora amb la recaptació del diumenge. El cotxe encastat havia estat sostret unes hores abans a Cerdanyola del Vallès.

L'encastament del vehicle no ha provocat danys personals, ja que a aquella hora no hi havia cap client a l'interior de l'establiment. Agents de la Policia Municipal de Terrassa han donat suport als Mossos d'Esquadra en rebre l'avís de matinada.

El cos de Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació. La Torre ha pogut saber que, pels mètodes utilitzats, de la recerca se n'encarregarà la divisió d'investigació criminal de la unitat central de la policia, tot i que s'ha decretat silenci absolut sobre els fets fins que se n'esbrini alguna cosa més.