El Consorci Sanitari de Terrassa, guardonat amb el Premi Benchmark

Ha rebut el premi a millor hospital de referència pels Serveis de Cirurgia general de l'Hospital de Terrassa.

Premi Benchmark al Consorci Sanitari de Terrassa.
Premi Benchmark al Consorci Sanitari de Terrassa. | CST
Redacció
06 de desembre del 2016
El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 han lliurat els premis de benchmarking CSC/ARQ en la I Jornada emmarcada en el projecte de la Xarxa d'hospitals associats per a l'Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ), iniciat el 2015.
 
Dins aquest context el Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat amb el Premi al millor hospital de referència en la categoria de Benchmark en els Serveis de Cirurgia general a  l'Hospital de Terrassa.

Tanmateix també ha estat premiat en les categories de Benchmark en l'indicador de complicacions intrahospitalàries i de Benchmark en l'indicador de reingressos clínicament relacionats; premis que ha recollit Cristina Roure, adjunta a la direcció assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa de les mans del president del CSC, Manel Ferré.
 
L'objectiu de la Jornada ha estat reconèixer als hospitals i serveis que obtenen millors resultats en l'avaluació del rendiment i de la qualitat assistencial, referits al període 2015, a partir d'indicadors objectius. En aquest sentit s'analitzen la gestió de les estades, la cirurgia major ambulatòria, la mortalitat, les complicacions intrahospitalàries i els reingressos clínicament relacionats.