L'equip egarenc suma tres punts més a l'Olímpic i es manté a tres punts de la zona de promoció d'ascens

La Torre
04 de desembre del 2016
Actualitzat a les 20:39h
El Terrassa Futbol Club ha sumat aquest diumenge una important victòria, amb remuntada inclosa, contra la Unió Esportiva Figueres. L'equip egarenc, que al descans empatava a zero, s'ha refet del gol visitant i s'ha acabat imposant de manera meritòria. L'Estadi Olímpic continua sent un fortí per a l'equip d'Agustín Vacas, que es manté a tres punt de la zona de promoció d'ascens.

En la primera part, el Terrassa FC va amagar les seves armes. Va basar el seu joc en el contraatac, sense jugar gaire l'esfèrica. El Figueres, tot i portar el pes del partit, va ser incapaç de crear perill. Els dos porters, el local Ortega i el visitant Gallego, van estar encertats en les poques intervencions que van haver de fer.

En la segona meitat, els egarencs van anar de menys a més. Van començar encaixant un gol, obra de Romero en rematar de cap un llançament de falta, en el minut 63. Tres minuts després, el Terrassa se'n refeia i empatava mitjançant Velillas, des de la frontal de l'àrea. A tres minuts del final i amb el Figueres signant l'empat, Amantini va rematar un xut d'Àlex Fernández per establir el 2 a 1 definitiu.

Fitxa tècnica

Terrassa FC: Ortega, Cristian, Amantini, Joel, Castell, Àlex Fernández, Marc de Val, Velillas, Dani Pujol (Raíllo, 72'), Grasa (Enric Vega, 89'), Nils (Guti, 79').

UE Figueres: Gallego, Quimo, Masó (Bonaventura, 88'), Romero, Cunill, Ferran Grau (Maik, 48'), Pedro, Venzal, Moha, Ritxi, Casanova (Ferrón, 62').

Àrbitre: José Antonio Fernández. Targetes grogues als locals Marc de Val i Enric Vega, i als visitants Ritxi, Moha i Ferrón.

Gols: 0-1, Romero (63'); 1-1, Velillas (66'); 2-1, Amantini (87').