La Generalitat estudia incrementar les bonificacions de l'autopista Terrassa-Manresa

Josep Rull anuncia que es revisaran els protocols en cas d'incidències a la C-55

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:48h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, l'egarenc Josep Rull, ha anunciat que el pròxim 19 de desembre hi haurà una nova nova reunió entre el Departament, Trànsit i els alcaldes del territori per revisar de nou el protocol d'aixecament de barreres en cas d'incidències a la C-55, la principal carretera gratuïta que comunica Terrassa i Manresa.

​El conseller ha lamentat la manca de disponibilitat econòmica per fer realitat el desdoblament, i ha afegit que el departament es planteja incrementar les bonificacions de l'autopista de Terrassa.

Rull ha respost així a la interpel·lació que li ha fet el Partit Popular al ple del Parlament després que el seu president, Xavier Garcia Albiol, es reunís fa unes setmanes amb la plataforma "No més morts a la C-55". Rull ha destacat la "importància i transcendència" que té aquesta via per al Govern i prova d'això, ha dit, és que entre els anys 2015 i 2016, el 35% dels recursos d'inversió en noves carreteres s'han destinat a fer millores en aquesta via per reduir la sinistralitat.