Terrassa, pionera en contractació pública electrònica

S'han celebrat a la ciutat les Jornades de Contractació Pública Electrònica, organitzades per l'Ajuntament de Terrassa i Vortal

Presentació de la jornada, amb Jordi Ballart.
Presentació de la jornada, amb Jordi Ballart. | Rafel Casanova BCF
La Torre
19 de novembre del 2016
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Alfredo Vega, i del director general de VORTAL España, José Luis Arístegui, va participar en la inauguració de les Jornades de Contractació Pública Electrònica, organitzades per l’Ajuntament de Terrassa i Vortal, empresa especialista en contractació electrònica que presta suport tècnic al Consistori en aquest àmbit. Les jornades es desenvolupen durant tot el dia al Vapor Universitari. 

Amb aquesta iniciativa, Terrassa mostra el seu compromís cap a la modernització de l’Administració, oferint als governs locals i a les empreses un espai per a adquirir coneixements i recursos de cara a avançar en la implantació dels mitjans electrònics en la contractació pública. A la jornada del matí, adreçada als governs locals, assisteixen responsables polñitics i tècnics de més d’una dotzena d’ajuntaments de tot Catalunya. A la de la tarda, adreçada als proveidors de les administracions, s’esperen representants de més d’un centenar d’empreses i entitats.