Deu joves que estaven a l'atur comencen a treballar al Consell Comarcal

S'estaran sis mesos amb un contracte de pràctiques, dins del Programa de Garantia Juvenil

Els deu joves que comencen a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental
Els deu joves que comencen a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental | CCVO
La Torre
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:56h
Aquest dimarts han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental deu joves menors de 30 anys que estaven a l’atur i inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Els joves treballaran durant sis mesos en règim de contracte de pràctiques a jornada completa a diferents departaments del Consell.

Vuit dels joves són personal tècnic, mentre que els altres dos són personal de suport administratiu. Estaran treballant com a tècnics i tècniques de suport als departaments de Promoció econòmica, Recursos humans, Arxiu i gestió de documents, Comunicació i imatge, Serveis generals i Serveis econòmics. També faran suport administratiu a l’àrea de Benestar social i a l’Oficina d'Habitatge comarcal.

Els joves han estat rebuts aquest matí pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, qui els ha donat la benvinguda i els ha encoratjat a "treballar i aprendre al màxim en aquest període, que els permetrà conèixer l'administració local i adquirir experiència" en el seu àmbit formatiu.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. El Consell Comarcal s'hi ha adherit per tal de promoure l’ocupació entre el jovent del Vallès Occidental.