El regidor Noel Duque es reuneix amb les entitats d'esplai diari de Terrassa

Hi han participat les entitats de lleure Tremola, INSOC Guadhalorce, La Fàbrica, Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca N'Anglada

Noel Duque, a la dreta, ha rebut les diferents entitats de lleure d'esplai diari.
Noel Duque, a la dreta, ha rebut les diferents entitats de lleure d'esplai diari. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
23 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:35h
El regidor de Serveis Socials, Noel Duque, s'ha reunit aquest divendres al matí amb els representants de les entitats de lleure de la ciutat que ofereixen esplai diari. La trobada ha tingut lloc a la seu de l'àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.
 
A la reunió s’ha valorat la feina realitzada durant el curs anterior, s’ha repassat la situació actual del desenvolupament del contracte programa de l'Ajuntament de Terrassa amb la Generalitat de Catalunya, i s’ha parlat sobre la necessitat d’introduir noves formes de treballar entre les entitats de la ciutat i els serveis socials municipals. També s'han atès les demandes de les entitats en relació als seus equipaments i recursos, per tal de preparar el bon desenvolupament d'aquest nou curs.
 
Han participat a la reunió la pràctica totalitat de les entitats que fan esplai diari: esplais Tremola, INSOC Guadhalorce, La Fàbrica, Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca N'Anglada.