Un conductor al límit del coma etílic, implicat en un accident a Terrassa

El positiu en alcoholèmia era set vegades superior a la taxa màxima permesa

La Torre
11 de setembre del 2016
Fins a set vegades superior a la taxa màxima permesa. En concret, 1,78 miligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. Aquest va ser el sorprenent resultat positiu d'un conductor al qual la Policia Municipal de Terrassa va denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El conductor ebri va estar implicat en un accident de trànsit dijous a un quart d'onze de la nit, al carrer de Ramón y Cajal. El conductor de l'altre vehicle no va dubtar en telefonar a la Policia en veure l'estat d'embriaguesa d'aquella persona.

En la prova estimativa realitzada in situ, el conductor begut va donar un resultat d'1,67 mg/L. A dependències policials el resultat es va elevar a 1,78 mg/L, és a dir, multiplicava per set la taxa màxima legal de 0,25 mg/L. El conductor va refusar una prova de contrast.

Els agents de la Policia Municipal de Terrassa va requerir una ambulància per traslladar l'home a l'Hospital de Terrassa, per ser sotmès a un reconeixement mèdic. El seu estat, al límit del coma etílic, així ho recomanava.