De la calor als ruixats a Terrassa

El SMC ha emès un Avís de Situació de Peril per la possibilitat de pluges intenses

La Torre
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:41h
Previsió per al 9 de setembre.
Previsió per al 9 de setembre. | SMC
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un Avís de Situació de Peril per la possibilitat de pluges intenses a gairebé tot Catalunya. Al Vallès Occidental el perill és moderat, d'un nivell 2 en una escala de 6. A partir de mig matí i sobretot migdia creixeran nuvolades que descarregaran ruixats, xàfecs i tempestes.

Durant el matí són probables alguns ruixats al litoral i prelitoral sud. A partir del final del matí s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya, així com a altres indrets del país a partir de migdia. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, localment fortes, i sovint aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra. En general, s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé localment podran ser abundants.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa que els darrers dies, i la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Enrere queden les temperatures extremadament altes de fa uns dies.