«El Jueves» irrita el PP amb una altra portada polèmica

La portada de la publicació d'aquest dimecres
La portada de la publicació d'aquest dimecres | Twitter El Jueves
Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:55h
La revista humorística El Jueves ha publicat aquest matí al seu compte de Twitter la portada de l'exemplar d'aquest dimecres, on es veu el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, acompanyant una anciana a votar a les probables terceres eleccions i donant-li un sobre amb la papereta del Partit Popular.

En la vinyeta, Rajoy li comenta: "Estará contenta, abuela. Tresh excurshiones en un año!", i ella li respon "lo cualo?". A més, la revista acompanya la il·lustració amb el titular "La pesadilla continua: a por terceras elecciones". D'aquesta manera, El Jueves ironitza i recorda el fet que alguns militants del PP van ser acusats de portar ancians a votar a les eleccions autonòmiques gallegues del 2012.

Aquesta és la segona setmana consecutiva que la publicació genera polèmica amb les seves portades, ja que fa només set dies abans van ironitzar sobre les noves eleccions el dia de Nadal, ja que van titular "Método Rajoy: presidente por cojones", i ho acompanyava amb una imatge de Rajoy apuntant amb una pistola el nen Jesús davant les cares de pànic de la verge Maria i Sant Josep. En ella, el líder popular amenaçava "investideme o me cargo la Navidad! Que estoy muy loco!".  
 

La portada de la setmana passada. Foto: Twitter El Jueves