Ciutadans afirma que l'alcalde de Terrassa ha fet de la Diada un «ritus nacionalista»

El Grup Municipal de Ciutadans de Terrassa no assistirà als actes institucionals de l'Onze de Setembre

La Torre
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:11h
El portaveu de C's, Javier González, en una intervenció al Ple de l'Ajuntament de Terrassa.
El portaveu de C's, Javier González, en una intervenció al Ple de l'Ajuntament de Terrassa. | Isaac Meler

El Grup Municipal de Ciutadans de Terrassa no assistirà als actes institucionals que tindran lloc el proper Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. Segons ha anunciat el grup municipal, "Ciutadans no participarà en aquests actes perquè estan polititzats i enfocats a una ideologia molt concreta, de manera que converteixen l'Onze de Setembre en una Diada que no és representativa ni tan sols de la meitat dels catalans".

Segons Ciutadans de Terrassa, no volen ser còmplices "d'aquells partits que han segrestat una festa que hauria de ser de tots els catalans" i que segons el seu parer han convertit "en una jornada independentista", amb un discurs marcat "per la divisió, l'enfrontament i la ruptura amb la resta d'Espanya".

Des de Ciutadans afirmen que "l'alcalde de Terrassa ha fet d'aquesta festa de la Diada un ritus nacionalista, tot i que era d'esperar de qui dóna suport al dret a decidir, permet que la ciutat de Terrassa formi part de l'AMI i governa en coalició amb un partit independentista".