Un gol d'Amantini dóna el triomf al Terrassa FC contra el Castelldefels

L'equip de Toni Rodríguez guanya el primer partit de lliga a l'Olímpic i suma quatre punts en dues jornades

Amantini celebra el seu gol aconseguit en un córner.
Amantini celebra el seu gol aconseguit en un córner. | Cristóbal Castro
La Torre
28 d'agost del 2016
Actualitzat el 29 d'agost a la 13:26h
El Terrassa FC ha sumat els tres punts en el segon partit de lliga, que l'ha enfrontat aquest diumenge al Castelldefels. En un horari gens habitual a l'estiu, a ple migdia, l'equip egarenc ha suat de valent però ha acabat assegurant-se la victòria per 1 a 0 en el primer partit de lliga a l'Olímpic.

El conjunt dirigit per Toni Rodríguez volia agradar a la seva afició i va sortir des del primer minut a donar-ho tot. En els primers minuts el Terrassa va dominar un Castelldefels que, tot i ser un nouvingut a la categoria, va ser un rival incòmode, molt motivat i atrevit. El Castelldefels, per cert, està entrenat per l'extècnic del Terrassa Miki Carrillo, que va ser ben rebut per l'afició egarenca.

La primera gran ocasió del Terrassa va arribar en el minut 10, però Raíllo es va trobar amb el cos del porter quan va provar el xut després d'una errada defensiva. Quan el rellotge indicava el primer quart d'hora, Raúl Torres va ser massa generós i va cedir la pilota a Raíllo, que davant de la porteria va fallar un gol cantat. Després d'aquestes grans oportunitats la intensitat del partit va minvar.

El desgast físic i la calor fatigava els jugadors d'un i altre equip. Malgrat això, el Castelldefels tenia guardada a la màniga una última bafarada d'aire fresc. En els últims cinc minuts abans del descans l'equip de Miki Carrillo va provar de sorprendre la porteria d'Ortega mitjançant Miki, Adri Alonso i Maldonado. Fins i tot van arribar a marcar, però en clar fora de joc i per tant el gol no va pujar al marcador.

En la segona meitat el Terrassa no va aconseguir teixir un bon futbol. Tot i això, va saber gestionar el matx per aprofitar les seves virtuts. Així, en una jugada a pilota aturada, en un córner, Amantini va obrir el marcador amb l'únic gol del partit.

L'1-0 favorable als egarencs ja no es va moure. Si algú va merèixer més gols va ser el Terrassa. El Castelldefels va fer més bona feina en defensa que en atac. Alberto Górriz va provar-ho en la recta final del matx, però sense èxit. Quan ja semblava que no hi hauria sorpreses, Fran Ochoa es va inventar un xut des del mig del camp després de veure el porter rival abançat, i gairebé aconsegueix marcar el que hauria estat el millor gol de la jornada i potser de la temporada. El porter Manu Martín va córrer i va arribar pels pèls a desviar amb els dits la pilota, que es va estavellar al travesser.

L'emoció de la darrera jugada va fer oblidar que el partit no havia estat gaire vistós. El més important, la victòria, justificava qualsevol camí. L'equip de Toni Rodríguez comença bé a casa i, amb la mitjana anglesa, ja té quatre punts en les dues primeres jornades de lliga.