La Policia Municipal de Terrassa intervé al «top manta» del carrer Major

Els venedors ambulants van aconseguir fugir però van perdre tres mantes amb ulleres, bosses de mà i perfums

La Torre
22 d'agost del 2016
Actualitzat el 23 d'agost a les 15:55h
El top manta al carrer Major és una escena habitual.
El top manta al carrer Major és una escena habitual. | Arxiu La Torre

La venda ambulant més coneguda com a top manta és habitual en alguns indrets del centre de Terrassa, però és il·legal. Per això, tot i no patir una persecució policial constant, de tant en tant s'actua contra aquesta pràctica. Això va passar dissabte al vespre al carrer Major de la ciutat egarenca.

Uns agents de la Policia Municipal de Terrassa van intervenir a un quart de nou del vespre contra els venedors ambulants situats al carrer Major, que van sortir corrents davant la presència policial. El seu material de venda va quedar-se a les mantes, a terra; no havien tingut temps de recollir-lo.

Els agents van recollir tres mantes amb 140 ulleres, vuit bosses de mà i tres perfums. Els venedors ambulants van poder fugir sense que els identifiquessin.

Decomís de roba falsificada
Poques hores després, a les dues de la matinada de diumenge, la Policia Municipal de Terrassa va realitzar una altra actuació a l'avinguda de Barcelona en la qual va decomissar material falsificat. Els agents van localitzar dos homes que carregaven dues motxilles de grans dimensions. Els van identificar i van decomissar roba aparentment falsificada.