Anar a plaça el mes d'agost o comprar tranquil entre persianes abaixades

El Mercat de la Independència de Terrassa continua obert durant l'estiu però moltes parades tanquen per vacances aquestes setmanes en què el nombre de clients és més reduït

Un passadís del Mercat de la Independència, amb pràcticament tot tancat.
Un passadís del Mercat de la Independència, amb pràcticament tot tancat. | Cristóbal Castro
A.P.
15 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:24h
El mes d'agost la ciutat de Terrassa va a un altre ritme. Molts ciutadans han marxat de vacances a altres indrets i l'activitat a la ciutat egarenca es redueix, també la comercial. El Mercat de la Independència no n'és cap excepció i, qui s'hi queda, hi pot comprar ben tranquil, sense cues ni embussos... sempre i quan trobi oberta la parada que busca.

Des del passat 1 d'agost, el mercat obre en horari d'estiu. A la pràctica, hi ha pocs canvis respecte l'horari habitual de l'any, destacant que les tardes de dijous, que normalment roman obert, ara tanca. Durant el mes d'agost, el mercat obre de dilluns a dijous de dos quarts de vuit del matí a les dues del migdia, divendres de vuit del matí a vuit del vespre, i dissabte de dos quarts de vuit del matí a les tres de la tarda. El dilluns 15, festiu, el Mercat de la Independència està tancat.

Si bé en l'horari no hi ha gaire diferència, sí que n'hi ha molta a l'interior del mercat. Durant aquest mes el gruix de les parades fa vacances. Les setmanes centrals d'agost són les més triades, i els ciutadans que van a plaça poden trobar-se passadissos pràcticament deserts. Si bé hi ha menys parades obertes, també hi ha menys clients, un avantatge per als clients del mercat que romanen a Terrassa i poden comprar amb més tranquil·litat.

Tot i la imatge de buidor en algunes zones on es concentren diverses parades tancades, el Mercat de la Independència manté una oferta atractiva per als clients. Les parades tanquen per vacances de manera alternativa, tenint en compte les combinacions que garanteixin disposar de tots els productes durant l'agost.

Cal remarcar, a més, que el servei de compra per Internet que ofereix el Mercat de la Independència està inactiu durant les tres primeres setmanes del mes. A partir del 22 d'agost funcionarà amb normalitat.