CaixaBank concedeix un 73,4% més d'hipoteques als clients de Terrassa

De gener a juny d'aquest any s'han formalitzat nous préstecs hipotecaris per valor de vuit milions d'euros

La Torre
12 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:35h

L'edifici de CaixaBank a l'avinguda Diagonal de Barcelona Foto: ACN
 

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars a la població de Terrassa per valor de 20 milions d’euros durant el primer semestre del 2016. Els 20 milions d’inversió creditícia representen un increment del 25% respecte el mateix període de l’any anterior.

L’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs hipotecaris. De gener a juny d’aquest 2016 s’han formalitzar noves operacions per valor de 8,22 milions d’euros al municipi de Terrassa, xifra un 73,4% superior a les operacions tancades al mateix període del 2015.

Destaca també l’evolució dels préstecs al consum, que de gener a juny del 2016 han crescut 11,85 milions d’euros a Terrassa, el que representa un augment del 55% respecte al primer semestre del 2015.

El director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau, ha destacat que “la recuperació del nou crèdit pot convertir-se en un motor molt positiu per impulsar el creixement del consum i la inversió i contribuir a la recuperació económica”.

Una àmplia xarxa de punts d’atenció a Terrassa
CaixaBank, entitat líder a l’Estat amb una quota de penetració de particulars del 28,3%, disposa al municipi de Terrassa de 69.239 clients particulars, als quals dóna servei des d’una xarxa de 23 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a la població es completa amb un centre d’empreses.