Club Natació Terrassa i el Línia 22 HC se separen 10 anys després

Les dues entitats han emès un comunicat conjunt per explicar-ne les raons

La Torre
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:41h
El Club Natació Terrassa i el Línia 22 HC, com a entitats esportives amb personalitat jurídica pròpia, van signar un conveni de col·laboració l’any 2006 amb una durada prevista de 3 anys, per a la promoció i la pràctica de l’hoquei. Aquest conveni ha estat vigent tàcitament fins al 31 de juliol de 2016.

Un cop passats 10 anys des de la seva signatura, calia una revisió del mateix degut a que la situació de les dues entitats ha evolucionat en aquest període i també l’entorn social i econòmic. Després de diferents reunions de treball entre les dues parts, s’ha arribat a l’acord que, a partir del dia 1 d’agost de 2016, el conveni establert l’any 2006 queda finalitzat i el Línia 22 HC inicia a partir d’aquesta data una etapa de desplegament com a entitat pròpia, de forma independent del Club Natació Terrassa, plenament capacitada per portar endavant un projecte de promoció i pràctica de l’hoquei a la ciutat.

Creiem que aquesta aposta afavorirà el desenvolupament ple del Línia 22 HC com a entitat específica de la pràctica de l’hoquei i també comptarà en aquesta primera fase, si s’escau, amb el suport del Club Natació Terrassa en temes logístics i d’altres que puguin sorgir. Desitgem a les dues parts el màxim d’èxits esportius i socials i seguirem col·laborant les dues entitats en tots aquells temes que afavoreixin una bona relació de convivència esportiva, veïnal i de ciutat.