Paco Fernández considera justificada la despesa de 38.900 euros

Assegura als Jutjats de Terrassa que les dates indicades no s’ajusten als viatges atribuïts a les factures

Paco Fernández sortint dels Jutjats de Terrassa
Paco Fernández sortint dels Jutjats de Terrassa | Albert Segura
La Torre
25 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:54h
L’exgerent del Consorci de Residus del Vallès Occidental, Paco Fernández, assegura haver detallat davant el titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Terrassa la despesa de 39.926,14 euros feta sense justificar de manera correcta a l’ens comarcal. Així ho ha manifestat l’advocat de Fernández, Santiago Parra, a la sortida de la seva declaració en qualitat d’investigat en el marc del cas Mercuri de presumpta corrupció i tràfic d’influències.
 
“S’han justificat totes les despeses, ha quedat tot aclarit, i ara cal esperar les noves actuacions judicials, tot va pel seu camí i ha quedat tot francament justificat”, ha expressat Parra mentre acompanyava Fernández a buscar el seu cotxe. L‘advocat assegura que l’exgerent comptava amb una partida discrecional de la qual havia de passar comptes un cop feta la despesa,  i atribueix el malentès generat per un canvi de dates, que no s’ajustarien a les reals.
 
Entre alguns aspectes l’acusació apunta que el mateix dia en què s’han justificat viatges en punts llunyans de l’Estat espanyol el propi Fernández havia passat tiquets o havia penjat fotografies a les xarxes socials d’altres llocs, tan propers com el mateix Vallès. “Hi ha factures de dietes per un suposat viatge a Jaén amb vehicle particular quan en realitat era a Polinyà, o un presumpte viatge a Astúries quan era a Sabadell”, detallava l’advocat de Sabadell Lliure de Corrupció, Raul Garcia Barroso.
 
Juntament amb Fernández, avui també és previst que declari l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que hauria fet viatges pel PSC atribuint les despeses al Consorci de Residus.