Aquesta és la notícia més llegida avui a La Torre de Terrassa

Redacció
22 de juliol del 2016
Actualitzat a les 21:51h
Els regidors del Partit Demòcrata de Catalunya (PDC) a Sabadell, adverteixen que el govern municipal preveu incrementar la taxa d’escombraries en el proper exercici. Així ho ha assegurat el portaveu a la ciutat, Carles Rossinyol, que avança que no donaran cap mena de suport a una proposta de l’executiu quatripartit, sobretot en tractar-se d’un contracte ja adjudicat.
 
“El govern planteja pujar la taxa d’escombraries, tenint en compte la qualitat del servei ofert, es pretén incrementar la pressió fiscal als ciutadans, amb un contracte ja adjudicat, això és riure’s de la gent”, ha expressat Rossinyol. El portaveu ha assegurat que es tracta d’una mesura injusta amb els ciutadans i que no hi donaran cap mena de suport.
 
Rossinyol també ha lamentat que la proposta es faci en un moment en què hi ha un “desastrós manteniment de la ciutat” i on de les dues grues municipals una està espatllada, “i l’altra a sobre és compartida amb Castellar i Barberà”. El regidor demòcrata també ha lamentat que en lloc d’alleugerar la pressió sobre el ciutadà amb aspectes com la zona blava, on a Barberà, per exemple, és gratuïta tot l’agost, a Sabadell hi haurà dies d’estacionament limitat i controlat.
 
El portaveu considera que es tracta d’una decisió ja presa tot i que els l’hagin plantejat com una proposta a plantejar, “aprofitant el rodet de la majoria que tenen”.