El PP demana ampliar l'horari de les piscines municipals de Terrassa

Presentarà al Ple una proposta de resolució per establir un horari de 9 del matí a 8 del vespre i per rebaixar el preu de les entrades un 20%

A.P.
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:36h

La piscina de Vallparadís, una bona opció per fer-se passar la calor. Foto: Lluïsa Tarrida
 

El grup municipal del Partit Popular de Terrassa demanarà al Ple del proper dijous l'ampliació de l'horari de les piscines municipals descobertes. El grup popular, representat pel regidor Alejandro Rodríguez, defensarà una proposta de resolució en la que també demanarà una rebaixa dels preus de les entrades i dels abonaments.

La intenció del PP és ampliar l'horari de les instal·lacions municipals, en concret els corresponents a les piscines descobertes del Parc de Vallparadís, Sant Llorenç, La Maurina, Les Arenes i també les del CN Terrassa a l'Àrea Olímpica i al Pla del Bon Aire. L'horari que els populars creuen que hauria de ser és de 9 del matí a 8 del vespre, per a totes aquestes instal·lacions.

Actualment la piscina de Vallparadís, la principal de Terrrassa, està oberta només a l'estiu de dilluns a diumenge de 10:30 a 19:30 hores, tot i que des de les 19:00 ja no és permès el bany.

El PP també defensa una rebaixa general del 20% en el preu de les entrades i abonaments a les piscines. Cal recordar que l'entrada individual d'un dia costa actualment 6,80 euros a les persones majors de 13 anys. Igualment, el Partit Popular de Terrassa demana que esplais i escoles puguin tenir un accés gratuït a les piscines.

En la proposta de resolució que el PP presentarà aquest dijous al Ple de l'Ajuntament també es demana un major manteniment de les instal·lacions, l'ampliació dels cursets de natació per a les persones grans i possibilitar la gestió telemàtica dels abonaments.