Gabriel Rufián va passar per Viladecavalls

El diputat és partidari de "fer primer el RUI i després la DUI"

Marçal Llimona
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:20h
El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián va ser dissabte a Viladecavalls. Primer, uns quants veïns i la secció local d'Esquerra Viladecavalls van poder fer un cafè amb ell parlant sobre l'actualitat política a Espanya i Catalunya.

Entre tots es va formar una tertúlia molt interessant on Rufián va destacar que "aquest procés s'està culminant" i que "ho farem entre totes i tots". La pregunta estrella durant la conversa va ser la probabilitat de fer un referèndum unilateral i una declaració unilateral d'independència,  i el diputat d'ERC va respondre que ell és partidari de "fer primer el RUI i després la DUI, sempre i quan fer aquest referèndum vinculant no suposi una còpia del 9N del 2014".

Posteriorment, Gabriel Rufián va ser entrevistat al programa setmanal de Ràdio Viladecavalls, La veu de Vila, on després de conèixer-lo més profundament i debatre uns quants punts de l'agenda política espanyola i catalana el públic i els oients van tenir l'oportunitat d'interactuar amb ell preguntant-li allò que consideraven oportú.