Un eixugador de draps i baietes original té ADN de Terrassa

L'alumne de l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa Cristóbal Caravente rep la Medalla ADI de plata per al seu projecte Drain-Wi

La Torre
17 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:57h

Lliurament dels premis ADI de disseny, amb Cristóbal Caravente Foto: A.H.


Cristóbal Carabante, alumne de l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa, va ser guardonat amb els prestigiosos premis ADI de disseny de producte. Carabante va rebre la medalla ADI de plata en reconeixement al seu projecte DRAIN-Wi, un original estri que permet eixugar de forma senzilla i ergonòmica draps i baietes de neteja. 

El tribunal va concedir-li el premi a la gala celebrada el passat dijous 9 de juny al Disseny Hub de Barcelona on es van reunir més de sis-centes persones vinculades al món del disseny i l'empresa. El jurat ha valorat especialment el caràcter social del seu projecte "adreçat a un col·lectiu, el personal de neteja, en el qual no és molt habitual que els dissenyadors hi pensin".
 

Imatge del disseny de l'estri de neteja Foto: A.H.

Enric Saiz, dissenyador i tutor de l'alumne va afirmar que "Drain-Wi pot ser de gran utilitat també a totes les llars i ja algunes empreses han mostrat el seu interès per comercialitzar el producte". El premi situa a l'Escola Municipal Art i Disseny de Terrassa entre les tres escoles capdavanteres de Catalunya en l'àmbit del disseny.

Recordar també que aquest alumne va guanyar amb aquest mateix projecte final, un dels premis que es van atorgar en les terceres Jornades Art i Disseny, De l’escola l’empresa, que organitza la el Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.