Nit d'incendis a la zona de Can Bonvilar de Terrassa

Bombers, agents rurals i Policia Municipal atenen la nit de dimecres a dijous fins a tres focus diferents en poques hores de diferència | S'investiga si podrien haver estat provocats

La Torre
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:22h
Bombers i Policia Municipal de Terrassa van atendre l'avís de diversos particulars informant d'un incendi a la zona de Can Bonvilar. Era tres quarts de nou del vespre d'aquest dimecres. Les dotacions van localitzar les flames al camí de Mossèn Homs, en direcció Hospital de Terrassa. Fins al lloc també s'hi va desplaçar una ambulància i agents rurals. Les flames es van poder extingir però van cremar entre 300 i 400 metres quadrats de sotabosc. El foc també havia provocat la caiguda d'alguns arbres.

Encara remullant la zona, una dotació policial va localitzar a tres quarts de deu de la nit un altre focus d'incendi, a uns 200 metres d'on s'havia originat el primer. Bomers i agents rurals van extingir-lo.

I ja ben entrada a la matinada, pels volts de dos quarts de cinc, es va tornar a rebre un avís informant d'un incendi molt a prop del mateix lloc on ja havien actuat els bombers unes hores abans. Bombers de Terrassa amb la col·laboració de Bombers de Sabadell i Matadepera van atendre l'alerta per extingir el foc.

Les primeres hipòtesis apunten que els incendis podria haver estat provocats, i a hores d'ara, s'estan investigant les possibles causes.