Projecció d'«El món diminut» de Xavier Martínez a Terrassa

El fotògraf de natura clou la seva exposició amb un audiovisual al Centre Excursionista

La Torre
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:57h
Aquest dijous, el Centre Excursionista de Terrassa acull l'acte de cloenda de l'exposició Un món diminut de Xavier Martínez. Serà una projecció audiovisual, a dos quarts de vuit del vespre. 

La mostra s'ha pogut veure des del passat mes de maig i es tracta d'una aproximació personal a l'increïble fotografia de natura anomenada macrofotografia o fotografia macro d'aproximació: els ulls de les aranyes, els pèls d'una mosca, la textura i els colors dels líquens, tot un món diminut que per l'ull humà passa desapercebut i que la fotografia macro desvetlla en tota la seva plenitud.

"Els fotògrafs de natura tenim la sort d'intentar transmetre el nostre sentit conservacionista amb imatges, amb la finalitat que els altres també estimin la natura i la respectin", explica Martínez que afegeix que "per mi tant important és una aranya com un trencalòs, i voldria que tant les imatges d'una o I'altre provoquessin sentiments igual de potents als espectadors ja que tots els éssers vius es mereixen el nostre respecte i admiració".