Aguado: «La unió de Podem i IU ha fet perdre efectius per derrotar la dreta»

El primer secretari del PSC al Vallès Oest lamenta que el "sorpasso" no s'hagi produït, reconeix el "desgast" que han patit els socialistes i espera que "tots haguem après la lliçó"

La Torre
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:44h
Amadeu Aguado valorant els resultats del 26-J
Amadeu Aguado valorant els resultats del 26-J | Foto: Joaquim Albalate

El portaveu adjunt del grup socialista a l'Ajuntament de Terrassa i primer secretari del PSC al Vallès Oest, Amadeu Aguado, va valorar per a La Torre els resultats obtinguts per a la seva formació en aquestes eleccions espanyoles al Congrés i Senat. Aguado va analitzar que els resultats obtinguts a nivell local han estat "similars" o pràcticament calcats els del 20-D.

També va fer referència al fet que "les enquestes a peu d'urna no acaben d'afinar els resultats". El socialista reconeix que és una "llàstima que el sorpasso no s'hagi produït, perquè aquest exercici d'unió que s'havia fet des de l'esquerre per part de Podemos i IU el que ha fet és perdre efectius a l'hora de sumar per poder fer una alternativa i derrotar la dreta" i sentencia que "això ha provocat també un desgast en el PSOE i espero que tots plegats en puguem aprendre la lliçó".