Xavier Domènech: «Independentistes i socialistes ens han dit que ens votaran»

En Comú Podem ha fet l’acte de tancament de campanya a un lloc tan emblemàtic con la plaça Vella

Xavier Domènech, amb camisa negra, i altres candidats d'En Comú Podem a la plaça Vella de Terrassa
Xavier Domènech, amb camisa negra, i altres candidats d'En Comú Podem a la plaça Vella de Terrassa | Cristóbal Castro
Joan Manel Oller
24 de juny del 2016
Actualitzat el 25 de juny a les 11:44h


Xavier Domènech, el cap de llista d'En Comú Podem, ha explicat que els darrers dies, pels carrers de Catalunya, "militants socialistes i independentistes ens han dit que aquesta vegada ens votaran a nosaltres". Terrassa és important per la formació, i ha fet l’acte de tancament de campanya a un lloc tan emblemàtic con la plaça Vella. El 20D ja va fer el mateix a la capital egarenca i no li va anar pas malament. 

El principal focus de crítica ha estat el PP: El 26J, "bye bye". El cap de llista ha mostrat la seva convicció que els populars diran adeú al poder. "Tenim un govern corrupte, però no patiu, diumenge els fem fora!". "El 26J és un plebiscit entre el canvi i el PP. Els populars seran història".

També ha recordat que "ens han atacat des del minut zero. I de forma dura. Però som el poble que somriu davant la victòria". "Quan inicies una acció de transformació, primer se t'enriuen, després t'ataquen. Llavors ja has guanyat". El líder dels comuns s'ha mostat convençut del triomf, que serà "els de les classes populars i mitges i el de Catalunya".

Xavier Domènech no ha oblidat l'afer destapat pel diari Público i ha acusat el govern espanyol d'atacar "la llibertat d'expressió i la democràcia" després de l'actuació policial d'aquest divendres a la redacció". El cap de llista ha explicat que dos agents s'han presentat sense ordre judicial per demanar que se'ls lliuressin les gravacions entre el ministre de l'Interior en funcions i el director de l'Oficina Antifrau. "És un atac als nostres drets com a ciutadans d'un govern absolutament corrupte, injust, cínic i hipòcrita que actua des de la impunitat més absoluta".

A més de Domènech, en l'acte de final de campanya hi han participat els principals candidats per Barcelona: Lucia Martin (2), Josep Vendrell (3), Joan Mena (7), Marcelo Expósito (8), Aina Vidal (9), Alícia Ramos (10), la terrassenca Agnès Petit (11) i Òscar Guardingo (número 1 al Senat).