CUP Terrassa regala passis al balcó de l'Ajuntament per veure la Festa Major

La formació cedeix el lloc que li correspon, entenent que és un petit privilegi accedir al balcó municipal per veure l'exhibició des de dalt

Maria Sirvent, al centre, davant l'atri de l'Ajuntament de Terrassa
Maria Sirvent, al centre, davant l'atri de l'Ajuntament de Terrassa | Joan Manel Oller
J.M.O.
22 de juny del 2016
Actualitzat el 26 de juny a les 19:48h

La CUP Terrassa sorteja dos passis per veure, des del balcó del Ajuntament, la jornada castellera de diumenge Festa Major, i tornarà a obviar l'assistència als actes religiosos. Els cupaires repeteixen el model de 2015. La CUP cedeix el lloc que li correspon al poble, entenent que és un petit privilegi accedir al balcó municipal per veure l'exhibició des de dalt i sense els patiments que hi ha a la plaça.

El sorteig es fa via xarxes socials per a que tothom que ho desitji pugui participar-hi. Només cal emprar el hastag de la campanya @PerFestaMajorElPobleAlBalcó (escrit indistintament en minúscules o majúscules). Caldrà fer-ne esment via el compte de Twitter (@CUPTerrassa), la pàgina de Facebook, Instagram o enviant un mail a [email protected].

El termini acaba la matinada del 30 de juny. El sorteig es farà l'1 de juliol per part de representants dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Terrassa.