26-J: Ens hi juguem moltíssim!

"A tots els moderats que volen que el nostre país segueixi creixent i creant ocupació, enfront del comunisme extrem de Podem que enfonsaria en la misèria a Espanya, l'única alternativa és el Partit Popular", escriu Gabriel Turmo

Gabriel Turmo
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:57h
Pot semblar un tòpic el títol d'aquest escrit, però no ho és. Les circumstàncies actuals, segones eleccions generals en menys d'un any com a conseqüència de l'actitud partidista del PSOE impedint la formació d'un govern moderat, il·lustren desgraciadament que ens trobem davant una situació excepcional a la qual s'hi suma el risc i “perill” polític d'un possible govern en mans de l'extrema esquerra que abocaria el nostre país a la ruïna, i d'aquí el títol d'aquest escrit: 26-J Ens hi juguem moltíssim!! 

Ens hi juguem l'estabilitat i el futur d'Espanya, i no es tracta del discurs de la por, sinó del discurs de la responsabilitat i del vot útil de la moderació enfront de l'extrema esquerra de Podem, i m'entendran ràpid amb dades objectives: Amb qui simpatitza Pablo Iglesias i Podem? Amb el règim bolivariano de Madur (no oblidar que a Veneçuela hi ha presos polítics, persones preses per pensar en llibertat) i amb la Grècia del primer ministre Tsipras, un país completament arruïnat. Aquests són els models de Podem, models d'extrema esquerra que sumirien a Espanya, entre altres situacions, en la recessió i que frenarien el camí de la recuperació econòmica i del creixement que ve ja donant els seus fruits al nostre país.

Enfront d'aquesta situació de risc i "perill" polític només hi ha un vot útil, només hi ha una opció capaç de canalitzar el vot moderat per poder impulsar un govern estable que mantingui les polítiques i reformes impulsades pel govern del PP que van permetre evitar la fallida d'Espanya, que van evitar el rescat i que van possibilitar sortir de la recessió i situar al nostre país en el camí de la recuperació econòmica i del creixement, i aquest vot útil és el vot al Partit Popular, que ja vam guanyar les eleccions generals al desembre amb notable avantatge respecte al segon partit en aquell moment, el PSOE, i que sent el partit guanyador no hem pogut formar govern per l'actitud partidista i irresponsable del PSOE i del seu actual soci, C's, que per fi es va treure la màscara. Sempre he afirmat que C's són d'esquerres i va quedar demostrat amb el pacte Sánchez-Rivera!

Que ningú s'enganyi: C's veta al PP i pacta amb el PSOE. Per això és tan important que tots aquells votants de C's, que els van votar pensant que era un partit de centre, o centre dreta per la confusió que els seus dirigents han anat generant sobre aquest tema, vegin en el PP l'única alternativa en aquests moments. A ells em dirigeixo, i a tots els votants d'Unió, als votants moderats liberals de Convergència, i a tots els moderats que volen que el nostre país segueixi creixent i creant ocupació: enfront del comunisme extrem de Podem que enfonsaria en la misèria a Espanya, l'única alternativa és el Partit Popular.

Els moderats junts guanyem!

Gabriel Turmo
President del PP a Terrassa