Lydia Campà rep el guardó Músic de l'any a Terrassa 2015

La Torre
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:41h
Campà recollint el premi de la mà de l'alcalde de Terrassa
Campà recollint el premi de la mà de l'alcalde de Terrassa | Foto: Aj. Terrassa

Campà recollint el premi de la mà de l'alcalde de Terrassa Foto: Aj. Terrassa


Un any més, arribat el dia internacional de la música, ENFOC Musical de Terrassa, lliura el guardó de "Músic de l’any a Terrassa" corresponent al proppassat any 2015. Aquest guardó reconeix a músics que han realitzat una important tasca artística, de divulgació i de foment de l’amor per la música.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, va participar aquest dimecres en l’acte de lliurament del guardó a Lídia Campà, directora de corals com la de la Creu Roja, professora de l’Institut Torre del Palau, i dinamitzadora cultural de la ciutat.

El premi compta amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa i institucions del món de la cultura com Terrassa Ciutat Coral, Amics de les Arts i Joventuts Musicals o la Federació Catalana d’Entitats Corals, entre d'altres. L’acte va tenir lloc a l’Auditori Municipal (pg. d’Ernest Lluch, 1).
 
Lydia Campà és un referent indiscutible del moviment coral a la nostra ciutat. Esperó d’incomptables iniciatives musicals. Enfoc ha valorat la seva tasca pedagògica, artística i els profunds valors humans que desprén han estat reconeguts unànimement.