Vacarisses acull el tradicional sopar de l'esport escolar del Consell Esportiu

L'acte va comptar amb el lliurament de premis del concurs audiovisual amb 147 treballs presentats

La Torre
14 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:44h
Els nens premiats pel Consell Esportiu Escolar
Els nens premiats pel Consell Esportiu Escolar | Foto: CEE

El passat divendres 10 de juny va tenir lloc el ja tradicional sopar de l'esport escolar, aquest cop es va celebrar a la Masia Donadeu de Vacarisses i va aplegar a més de 180 persones, les quals amb el seu esforç fan possible el funcionament de les activitats esportives escolars.

Hi va haver representació de coordinadors d'escoles i entitats, ampas, àrbitres, monitors... També es va comptar amb membres de la Junta Directiva del Consell Esportiu així com amb el seu president i regidor d'esports de l'Ajuntament de Terrassa, Daniel Nart.

L'acte es va iniciar amb el lliurament de premis del concurs audiovisual, concurs va que tenir 147 treballs presentats i en què es van entregar diferents premis de categoria aleví, infantil, cadet i juvenil. Així mateix, l'escola Tecnos va rebre un premi consistent en un val de 200 euros en material esportiu de la botiga Benitosports de Terrassa per ser l'escola amb més treballs presentats amb un mínim de qualitat.

Un cop acabat l'acta de premis es va passar a servir el sopar, a peu dret. La festa va acabar a l'exterior de la masia amb música i ball a càrrec de l'empresa Du-Dux llum i so fins ben entrada la nit.