Un conductor ebri fereix dos policies de Terrassa i insulta el personal mèdic

Malgrat estar retingut a l'espera de realitzar-li la prova d'alcoholèmia, l'home va posar el cotxe en marxa i va intentar fugir del lloc

La Torre
03 de juny del 2016
Actualitzat el 06 de juny a les 11:03h
Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle que feia una conducció erràtica i negligent. Eren prop de les dotze del migdia d'aquest dijous al voltant de la plaça Pablo Picasso. Quan la dotació va cridar l'atenció del conductor, els agents van veure que presentava clars símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Mentre els agents esperaven que arribés una unitat de reforç amb un alcoholímetre, van adonar-se que el conductor havia tornat a pujar al seu cotxe amb la intenció de marxar del lloc. De fet, ja havia engegat el motor quan la policia li va cridar l'alto. L'home va oferir resistència, va continuar desobeint els agents, i va posar-se en moviment. Com a conseqüència un dels agents que estava al seu costat va resultar ferit en ser colpejar amb el vehicle a les cames. Finalment però, l'home es va aturar i la policia el va detenir.

L'agent va anar a curar-se les ferides a Mútua Terrassa. Mentrestant, Egarvi va traslladar el vehicle a la seva base i la unitat policial també va traslladar el detingut a l'hospital. En el trajecte, segons fonts policials, l'home va colpejar diverses vegades la mampara i es va mostrar agressiu quan el van fer sortir, lesionant a un altre agent. També va increpar no només els policies sinó també el personal sanitari. L'home va quedar arrestat.