S'estavella contra una façana i intenta fugir però un veí de Terrassa el delata

El conductor del turisme quadriplicava la taxa d'alcoholèmia

La Torre
01 de juny del 2016
Un veí va alertar la Policia Municipal de Terrassa aquest dimarts pels volts de la una del migdia. Era a casa, al carrer Viladecavalls, quan va escoltar un fort soroll. Va treure el cap per la finestra i va veure un vehicle que havia col·lidit amb una façana d'un edifici i uns contenidors. El testimoni havia vist com el conductor pretenia marxar del lloc.

Quan la patrulla policial va arribar va trobar fàcilment el vehicle implicat. Els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar positiu amb 0,98MG/L. El van traslladar a prefectura per realitzar-li les proves de precisió. El cotxe va quedar immobilitzat mentre que es va localitzar la presidenta de la comunitat de veïns per informar-la dels passos a seguir ja que la façana presentava rascades i danys en l'arrebossat. Els contenidors estaven moguts però no danyats.

Un cop a prefectura, el conductor va donar positiu en les dues proves realitzades: 1,02MG/L i 1,04MG/L. Així que els agents van trucar Egarvia per tal que traslladés el turisme a la seva base i l'home va ser denunciat per conduir sota els efectes de l'alcohol.