La qualitat de l'aire és l'eix de la Setmana del Medi Ambient de Terrassa

Una novetat és la Fira MOVEMUS, on hi haurà estands, espai Àgora de debat i reflexió, circuït i la festa tradicional

J.M. Oller
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:08h
Salvador Pérez i Marc Armengol, en l'acte de presentació de la Setmana del Medi Ambient
Salvador Pérez i Marc Armengol, en l'acte de presentació de la Setmana del Medi Ambient | J.M.O.

La XXV Setmana del Medi Ambient de Terrassa, que se celebrarà del 30 de maig al 5 de juny, girarà al voltant de la qualitat de l’aire. L'eslògan escollit és "Contaminació + Salut". Algunes de les activitats estaran relacionades amb aquests aspectes, mentre que d’altres fan referència a vectors ambientals com l'Anella Verda, la tinença responsable d'animals, el consum o les energies.

La Setmana és un moment per a la reflexió per fer un pas de cara a avançar en la millora de tots aquells aspectes relacionats amb el Medi Ambient, des de l'acció local fins a la global. Les activitats les ha presentat el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol.

En el programa -unes 20 propostes- hi ha sortides, tallers, cinema, conferències, visites, i una novetat relacionada amb el tema, la Fira MOVEMUS, on hi haurà diferents espais: estands, espai Àgora de debat i reflexió, circuït, fira Activa’t pel Medi Ambient i la Festa del Medi Ambient. I també és nou el canvi d’ubicació, aquest any a la rambla d’Ègara. Els organitzadors conviden "a gaudir, pensar, participar i col·laborar amb els objectius que es plantegen, on la ciutadania és fonamental per a garantir la qualitat de vida de tothom i una ciutat i planeta més sostenible".

 

Programa d'actes de la Setmana del Medi Ambient