Fuig d'un control policial a Rubí i xoca contra un semàfor de Terrassa

L'individu va ser arrestat per un delicte de conducció temerària, desobediència a l'autoritat i conducció sota els efectes de les drogues

La Torre
24 de maig del 2016
Mossos d'Esquadra van localitzar aquest diumenge a la matinada un vehicle BMW blanc que s'havia fet escàpol en la localitat de Rubí. La patrulla el tenia aturat a la cruïlla dels carrers Caterina Albert amb Santa Teresa. Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc per assistència i per realitzar-li la prova d'alcoholèmia.

L'individu havia estat detingut per un delicte de conducció temerària i per desobediència a l'autoritat, ja que havia fugit del control policial. La prova estimativa d'alcoholèmia va donar 0,30 MG/L. L'home va ser traslladat a prefectura per realitzar-li les proves de precisió. En la primera va donar 0,31 MG/L, i en la segona 0,27 MG/L. El resultat doncs va ser negatiu. No obstant, el drogotest va donar positiu en THC.

El vehicle havia col·lidit amb un semàfor i un arbre a la cruïlla dels carrer Mossèn Perramon amb carretera de Rubí. La policia va realitzar-ne l'informe tècnic i es va donar avís a Sece perquè es reparés el semàfor. Egarvia va traslladar el vehicle a les dependències municipals.