Fa creure que un líquid miraculós converteix un paquet en bitllets de 50

La Torre
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:06h
990_1418386143bitllet
990_1418386143bitllet | Flickr
Un home ben vestit que no despertava cap tipus de suspicàcia va ser l'autor del que té tots els números per ser una estafa. L'individu es va presentar en un establiment del carrer Colom de Terrassa a les cinc de la tarda i va parlar amb el responsable. Li va demanar 2.500 euros a canvi d'un paquet embolicat amb paper de color fosc.

El negoci semblava que era rodó, atès que amb l'aplicació d'un líquid el paquet s'havia de convertir en bitllets de 50. L'home va rebre el pagament i es va comprometre a tornar a les vuit del vespre per efectuar el procés miraculós. L'home mudat no va pas aparèixer, i el comerciant va posar els fets en coneixement de la Policia Municipal.

El presumpte estafat va manifestar que coneixia l'individu de veure'l pels voltants des de feia més o menys un mes. Disposava d'una fotografia i de les dades. Els agents van investigar i van descobrir que constava una ressenya per estafa i usurpació de l'estat civil. La policia se'n va anar al domicili que constava a la fitxa, però en la realitat no existia.