Quinze podis del CPA Terrassa al II Trofeu de Patinatge Artístic

Les patinadores del CPA a La Maurina
Les patinadores del CPA a La Maurina | Foto: CPA Terrassa
La Torre
03 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:33h

Les patinadores del CPA a La Maurina Foto: CPA Terrassa


El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat cap de setmana el seu II Trofeu de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d'esports de La Maurina. La competició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors, va aplegar 327 patinadors de 12 clubs diferents.

Al marge del Ciutat de Terrassa, van competir patinadors del CP Parets, PA Palau, CPA Olesa, PA Santa Perpetua, CPA Sabadell, CP Sant Quirze, HC Igualada, CP Bigues, I Riells, CPA Cubelles, CPA Vallès, PA Argentona.

Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir un total de 15 podis en les quinze categories diferents que es van realitzar durant les dues jornades de Trofeu. En la categoria Pre-minis, el club egarenc va assolir les dues primeres places de la mà d’Indira Bodelón, que va ser primera i Lidia Prieto segona.

En Iniciació E, Noelia Nieto va acabar segona. En Iniciació C menors (+9anys) , les egarenques van obtenir un altre doblet amb Paula Ferrés i Sol Juro, segona i tercera respectivament. En Iniciació C menor (-9anys) es van repetir els resultats anteriors amb Noa Gómez i Ainhoa Rodríguez com a protagonistes. La jornada de dissabte va concloure amb la tercera posició deCarla Ordóñez en Iniciació C Major i la segona de Lucia Pascual en Iniciació B Menors.

A la jornada de diumenge es van aconseguir sis places de privilegi més, les dues primeres a la categoria d’Iniciació A, on Carla Lopez va acabar primera i Paula Narvaez tercera. També van fer primera i tercera Aitana Lopez i Ana Pérez en Aleví. L’últim triomf va ser per Natalia Pujol, que va finalitzar primera a la categoria Juvenil.