Ballart es mostra partidari de municipalitzar el servei de l'aigua

L'alcalde afirma en el ple municipal que abans de prendre una decisió caldrà valorar tota la documentació possible

La Torre
28 d'abril del 2016
Actualitzat el 01 de maig a les 8:36h
L'alcalde de Terrassa Jordi Ballart ha reiterat de manera contundent en el ple municipal celebrat aquest dijous que la seva posició, a nivell ideològic i personal, davant la futura concessió del servei de l'aigua és una gestió directe per part de l'Ajuntament.

No obstant, també ha volgut subratllar que fins que no disposi "de tota la documentació necessària" no es prendre una posició de manera definitiva al respecte. Així mateix ha volgut deixar clar que "el consistori compta amb dues persones molt aptes per ajudar-nos a decidir què serà el millor, com són el comissionat de l'aigua Joan Gaia i la comissionada de participació ciutadana Itziar González".

Ballart ha reiterat la intenció de dur a terme una consulta ciutadana per tal que siguin els propis egarencs qui decideixin quin tipus de gestió prefereixen (empresa privada, mitxa o municipal). "També cal dir que la ciutadania haurà de tenir accés a tota la informació i, en el cas que sigui així, se'ls haurà de preguntar si estan disposats a pagar més de taxa de l'aigua per tal de municipalitzar el servei", ha dit.

L'oposició ha aplaudit el posicionament de l'alcalde i ha emplaçat al tinent d'alcalde Miquel Sàmper, de CDC, ha mostrar públicament també la seva opinió.