Doctor Prats de Terrassa publica el nou disc «Aham Sigah»

Aquest 2016, a Doctor Prats se li gira feina
Aquest 2016, a Doctor Prats se li gira feina
La Torre
24 d'abril del 2016
Actualitzat el 26 d'abril a les 16:23h
Aquest divendres es va posar a la venda el darrer àlbum discogràfic del grup de Terrassa Doctor Prats. Amb més de 50 concerts a l'esquena arreu dels Països Catalans, els egarencs ja porten dos treballs discogràfics d'èxit. Ara, presenten un nou canvi d'imatge amb el disc Aham Sihag, que respona a un crit de guerra, una dansa tribal.

Doctor Prats s'atreveix amb noves sonoritats, experimentant amb la música electrònica com el dubstep o l'electroswing, amb mescla de ritmes com la cumbia, reggae o el pop. El disc ha estat produït pel propi grup juntament amb David Rosell a l'estudi Can Pardaler, i compta amb les col·laboracions de Manel Bach (DET), Arecio Smith, Joan Palà, Adrià Salas (La Pegatina), Pirat's Sound Sistema i Biel Ballester, entre d'altres.

El grup format per Miki Santamaria, Marc Riera, Ramon Figueras, Oriol Cors, Josep Jaume Rey, Víctor Martínez i Guillem Boltó inicien aquest 2016 una extensa gira que els portarà pels principals festivals i festes populars -també a la Festa Major de Terrassa-, i que fins i tot preveu anar a l'estranger.