L'Ins Sant Eulàlia de Terrassa s'omple d'activitats per Sant Jordi

La Torre
24 d'abril del 2016
Alguns dels alumnes premiats dels Jocs Florals
Alguns dels alumnes premiats dels Jocs Florals | Foto: Ins Santa Eulàlia

Alguns dels alumnes premiats dels Jocs Florals Foto: Ins Santa Eulàlia


Aquest divendres passat es va dur a terme els actes de la Diada de Sant Jordi a l'Institut Santa Eulàlia de Terrassa. El discurs inicial de Ferran Fontané, director del centre, ha donat pas al concert de la Coral.

Posteriorment, i com a plat fort de la Diada, s'ha fet el lliurament de premis del 28è concurs literari INS Santa Eulàlia en les categories de llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa, llengua francesa i llengües no curriculars (alumnes de 1r i 2n cicle de l'ESO i alumnes d'estudis post-obligatoris).

En els jocs florals d’aquest any, els professors del centre també podien presentar els seus escrits en prosa o poesia i els propis alumnes feien de jurat per escollit els millors textos.

La Diada ha finalitzat amb la posada en escena de diferents iniciatives dels alumnes, com per exemple recital de poemes, concerts de guitarra i cantada de garrotins.

Com a novetat, aquest any s'ha fet un concurs de pastissos entre els alumnes de l'institut. Els pastissos han estat fets pels mateixos alumnes i valorats per professors i personal no docent.
 

La sala de l'institut s'ha omplert de gom a gom per celebrar Sant Jordi Foto: Ins Santa Eulàlia
 

Una de les actuacions que es van poder veure Foto: Ins Santa Eulàlia