L'Ajuntament de Terrassa no respon a un greu problema al carrer Ciudad Real

"És un carrer llarg i ample i sense cap mena de dispositiu que faci disminuir la velocitat, per tant les velocitats que s'agafen són elevades amb el conseqüent perill que això comporta", es queixa Armando Girón

Armando Girón
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:04h

Accident al pas de vianant del carrer Ciudad Real Foto: A.G.

Davant la integritat física de les persones, de vides humanes, de la seguretat vial. L'Ajuntament de Terrassa no respon.

El passat mes de novembre, ja fa cinc mesos, em vaig posar en contacte amb l'Ajuntament per tal d'exposar un problema que ens afecta als veïns del Carrer Ciudad Real de Terrassa. Aquest és un carrer llarg i ample i sense cap mena de dispositiu que faci disminuir la velocitat, per tant les velocitats que s'agafen són elevades amb el conseqüent perill que això comporta.

Dies després de posar aquest problema en coneixement de l'Ajuntament, una veïna del c/Ciudad Real va ser atropellada al pas de vianants que fa cantonada amb l'avinguda Madrid. Aquesta veïna va estar de baixa i va haver de realitzar recuperació. D'aquest fet igualment vaig informar a l'Ajuntament per tal que s'adonés que el problema era real.

A més del problema dels vianants també ens trobem amb accidents de trànsit de forma habitual a la cantonada del Carrer Ciudad Real amb el Carrer Burgos.

Tal i com explico, el problema és molt greu. Però també és molt greu que l'Ajuntament de Terrassa després de posar en el seu coneixement mitjançant quatre escrits realitzats mitjançant la seva web, realitzant trucades telefòniques i parlar amb responsables del servei de Mobilitat, encara a data d'avui i 5 mesos després no hi hagi rebut cap tipus de resposta.

L'Ajuntament no està actuant de forma correcta davant d'aquest greu problema, primer per no prendre mesures i segon per no posar-se en contacte amb mi i no informar-me'n. Considero que rebre alguna notícia a la meva demanda seria el mínim que l'Ajuntament hauria d'haver fet, ja que no sé si s'està fent alguna cosa o està previst, o si pel contrari l'Ajuntament no li dóna importància i deixa de banda la meva demanda.

Estic molt emprenyat amb la gestió de l'Ajuntament i del seu servei de Mobilitat. Aquest és un problema greu i l'Ajuntament no està a l'alçada.

Armando Girón