​Polèmica per la col·locació d'una antena a la parròquia de Les Arenes

Aquest dilluns, l'associació de veïns ha convocat una manifestació per mostrar el seu rebuig

La Torre
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:09h

Cartells enganxats al barri de Les Arenes en contra de l'antena de telefonia


Aquest dilluns, a les 18.45h, l'Associació de Veïns Les Arenes ha convocat a les portes de la seva seu una concentració com a mostra de rebuig a la col·locació recent d'una antena de telefonia a la parròquia de Les Arenes. 

Els veïns del barri estan preocupats per l'impacte que pot tenir aquesta antena cap a la salut dels residents, sobretot dels nens, ja que just al costat hi ha un col·legi. 

Per aquest motiu han decidit fer pressió per tal de forçar al mossèn a retirar l'antena. De moment, estan estudiant les normatives vigents en matèria de salut ambiental i telefonia.

Així com han fet arribar la seva preocupació a l'alcalde Jordi Ballart, el qual a través de les xarxes socials ha respost que "els permisos per aquest tipus de repetidors es concedeixen en l'àmbit estatal. L'Ajuntament ho sap però no dóna permisos" i ha afegit "tot i així sí que  fem controls de les emissions ambientals, és a dir, de la concentració de contaminats a nivell de terra. I dels més de 400 controls que hem realitzat per tota la ciutat, els nivells de camps elèctrics són fins a 100 vegades inferiors als mínims legals. Podem estar tranquils".

Malgrat aquesta resposta però, l'associació ha iniciat també una recollida de signatures i espera aquest vespre fer sentir la seva veu i aconseguir més suport.