Biblioteques municipals i la del campus de Terrassa compartiran col·leccions

Intercanviaran lots de llibres durant temps limitat

La Torre
02 de maig del 2016
Les biblioteques de la BCT Xarxa i la biblioteca del campus de la Universitat Politècnica de Catalunya han acordat col·laborar intercanviant lots de llibres de temàtiques que puguin interessar als diferents perfils d'usuaris que atenen les dues tipologies de biblioteques.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Terrassa i la Universitat Politècnica de Catalunya obren una nova línia de col·laboració adreçada a la difusió del coneixement entre tota la ciutadania. El primer intercanvi va començar el passat dilluns, 11 d'abril, i finalitzarà l'11 de juny. Durant aquests dos mesos, les biblioteques municipals i la universitària disposaran d’una cinquantena de llibres que després tornaran a la seva ubicació original. Més endavant està previst dur a terme nous intercanvis.

En aquesta primera experiència, la Biblioteca del Districte 5, que està especialitzada en esports i disposa d’una notable col·lecció en aquest àmbit, ha prestat 50 llibres de temàtica esportiva a la biblioteca del campus, per tal que els estudiants universitaris els puguin agafar en préstec i gaudir de la seva lectura. Al seu torn, la Biblioteca de la UPC ha deixat 50 llibres sobre cuines del món a la Biblioteca del Districte 2 perquè els pugui mostrar i prestar als seus usuaris. El proper intercanvi està previst pel mes d'octubre.

La biblioteca de la UPC deixarà 50 còmics relacionats amb l’aeronàutica a la Biblioteca del Districte 4, que acull un club de lectura de còmic, mentre que la Biblioteca del Districte 6 cedirà un lot de novel·la negra a la biblioteca del campus, donada la seva especialització en aquest gènere i l'interès d'aquest tipus de lectura en el sector jove i universitari.