La carta als Reis de Ballart i Terrassa al president de la Generalitat

L'alcalde reclama ajuda per fer front a la situació econòmica de l’Hospital de Terrassa i demana rebre els 9,3 milions que es deuen a la ciutat

Jordi Ballart i Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat
Jordi Ballart i Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat | A.T.
La Torre
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:24h

En el decurs de la reunió que van mantenir ahir a la tarda l’alcalde de Terrassa i el President de la Catalunya, Jordi Ballart va lliurar-li a Carles Puigdemont un document que recull els diversos temes que la Generalitat té pendents amb la ciutat de Terrassa en àmbits com l’educació, els serveis socials, habitatge, salut, millora urbana, equipaments, i transports i mobilitat, entre d’altres.

En aquest sentit, l’alcalde va remarcar la necessitat de disposar dels edificis dels instituts Can Roca i Les Aymeriges i de l’Escola Sala i Badrinas per tal que l’alumnat i l’equip docent d’aquests centres puguin treballar en unes condicions d’escolarització dignes, com es fa a la resta d’equipaments escolars de la ciutat.

Ballart també va reclamar al president la implicació de la Generalitat de cara a buscar una solució a la situació econòmica de l’Hospital de Terrassa, que a 31 de desembre de 2015 presentava un dèficit de 33 milions d’euros, i a l’infrafinançament del Consorci Sanitari de Terrassa. Pel que fa a la B-40, Jordi Ballart ha explicat a Carles Puigdemont la voluntat de l’alcalde de recuperar el consens en el territori respecte a l’acabament de l’autovia. I finalment, l’alcalde ha recordat que la Generalitat encara manté un deute amb la ciutat de Terrassa que, tot i que s’ha reduït considerablement en els últims mesos, encara és 9,3 milions d’euros.