Un senglar ataca un vianant a Terrassa

L'home va ser atés per personal d'una ambulància a la carretera del Sanatori

La BV-1274, la carretera del Sanatori
La BV-1274, la carretera del Sanatori | Google Maps
La Torre
11 d'abril del 2016
Actualitzat el 12 d'abril a les 0:38h

Un porc senglar va atacar un ciutadà i li va provocar ferides a la cama. Els fets van passar a les sis de la tarda del dissabte 9 d'abril a la carretera de l'Hospital del Tòrax. Va ser necessària la presència d'una ambulància. Els professionals sanitaris van atendre l'home "in situ" i no va caldre el trasllat a un servei d'urgències. Quan van arribar els agents de la Policia Municipal l'animal ja no hi era, i semblava que s'havia endinsat en la zona boscosa propera. Els policies van avisar Medi Ambient per realitzar una batuda controlada de caça. 

La carretera del Sanatori dóna accés al Leitat, al Club Egara i a l'Hospital del Tòrax (Parc Audiovisual de Catalunya) i és una zona de molt pas de vehicles, persones i bicicletes. El bosc està a tocar i no és estrany veure-hi senglars, que baixen a buscar aigua i aliment. 

Més d'un ciclista i més d'un excursionista se'ls ha trobat en els corriols i vials que pugen fins a trobar el Camí de Can Roure, i també en els plans de l'Egara i en les rotondes d'accés a Matadepera, a la carretera del Sanatori i a la que porta fins a l'EUNCET. A la carretera de Talamanca, la que permet accedir a l'Hospital del Tòrax, s'han trobat porcs salvatges atropellats i morts, i a la riera de Les Arenes, molt propera.