El Mini Hockey Solidari recapta més de 5.000 euros per la leucèmia infantil

Jugadors dels clubs participants amb el xec solidari
Jugadors dels clubs participants amb el xec solidari | Foto: Lula Poggi
La Torre
05 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a les 16:30h

Dissabte es va celebrar la 3a edició del Mini Hockey Solidari – Posa't el tubular Buff de MUA a les instal·lacions del Club Egara, torneig organitzat pel mateix club i MUA. La recaptació del torneig s'ha destinat íntegrament a la recerca de la leucèmia infantil que es realitza a l'Hospital Sant Joan de Déu i l'import total recaptat ha estat de 5.560 euros.

Aquest torneig ha estat dirigit a nens i nenes de les escoles esportives de hockey nascuts els anys 2009 i 2010 i ha tingut una durada de 6 hores aproximadament amb welcome pack de benvinguda i picnic inclòs per als participants. A més de servei de bar al propi camp, van haver-hi 3 carpes, la de la organització, la de la marca esportiva TK i la de la venda de productes solidaris (espai compartit amb Mua, solidaris amb la leucèmia infantil i Mi compañero de viaje). 
 

Lliurant les medalles als participants Foto: Lula Poggi

L'objectiu del Mini Hockey vol ser el torneig de referència pels més menuts que s'inicien en la pràctica esportiva del hockey herba i on la solidaritat sigui la base en l´organització del mateix. "Hem observat que gairebé tots els esdeveniments solidaris esportius estan pensats per a adults. Així doncs, essent el nostre objectiu principal la recaptació per a la recerca de la leucèmia que pateixen els infants, creiem que són ells els que havien de gaudir d´aquest torneig", afirmen des de MUA. Amb aquest objectiu, MUA, solidaris amb la leucèmia infantil va crear un tubular de la marca “Buff” solidari que s'ha adjuntat en el welcome pack per a tots els participants en la inscripció de 10 euros per jugador. 

Pel què fa a l'organització esportiva, els nens van jugar en format 3x3 en un camp més petit que l'habitualment utilitzat i amb una porteria per banda. 48 equips, partits de 20 minuts amb un total de 100 partits, garantint un mínim de 4 partits per equip. Els club participants van ser Club Egara, Atlètic Terrassa, CD Terrassa, Natació Linia 22, M88H, Junior FC, RCPB, Castelledefels HC, Iluro de Mataró, FC Barcelona, Catalonia HC i Real Club Jolaseta de Getxo. En total, van ser 241 jugadors i prop de 800 persones que van veure el torneig.

Pel que fa a la entrega de premis, Xavi Salvatella, Director de comunicació del RC Espanyol de Barcelona va dirigir la cerimònia. Finalment i per donar per tancada la 3a edició del Mini Hockey solidari es va fer un sorteig de regals. El premis més destacables, a més de joguets, material esportiu, nits d´hotel, roba per la llar i roba infantil i Juvenil van ser la pilota del RCD Espanyol signada pels jugadors del primer equip, la samarreta de l'Espanyol signada per l'ex-jugador i ex-capità Sergio Garcia, la samarreta blaugrana signada pel jugador juvenil i recentment MVP del torneig del Ajax, Riqui Puig, i la samarreta blaugrana signada per Leo Messi.

Des de Mua volen destacar que a més de la pràctica esportiva de l'hoquei herba, tots aquells que van passejar-se per les instal·lacions del Club Egara van gaudir de castells inflables cedits gratuïtament per l'empresa EliteSports i activitats dirigides pels nens gracies als voluntaris del Esplai Boterut de Terrassa.
 

Foto de família de tots els jugadors participants Foto: Lula Poggi